Wil je gelijk of wil je Geluk?

En dan belt ineens Mirjam Spitholt je op: “Ik ga een boek schrijven en Marloes Goosen (Loesenup) zei dat ik bij jou moet zijn voor de vormgeving”. Jaren daarvoor was ik een keer bij een lezing van Mirjam geweest in Borne. Dat was een avond vol humor en herkenning. Maar ook goede lessen over ‘geluk’ en wat nou eigenlijk écht belangrijk is. Mega vereerd hing ik op. Nadat we elkaar hadden ontmoet stuurde ze me haar script. Ik las het in één ruk uit. Het is een prachtige mix van diezelfde herkenbare humor uit haar lezing, verhalen die je raken en wijze lessen om mee te nemen. Ik gaf aan dat geen enkele (stock)foto ooit goed genoeg haar verhaal zou kunnen ondersteunen, illustraties, dat moest het worden! Dus vroeg ze Koen Lohmann (Droombaas) om de illustraties te maken. Het drukwerk is opgemaakt en gedrukt door Boekengilde. Ik ben er heel erg trots op dat ik heb mogen meewerken aan dit boek:

Wil je gelijk of wil je Geluk?

Benieuwd je kunt hem hier bestellen!

Annemiek werd op mijn pad gestuurd door een gemeenschappelijke vriendin. Vanaf moment één had ik het gevoel dat zij mij begreep. Annemiek kruipt in je huid en is wezenlijk geïnteresseerd. Dat kan niet anders dan een FANTASTISCH resultaat opleveren. Ze puzzelt net zo lang totdat het klopt. Vormgeven is haar joy en dat zie je terug in het resultaat. Ik ben enorm dankbaar dat Annemiek de vormgeefster van mijn boek is!

- Mirjam Spitholt

Blijf op de hoogte!

Meld je nu aan voor de RockSteadyCrew nieuwsbrief.