Happy wine life!

Wijnhandel Brander Wines verkoopt wijn aan horeca, diverse mooie winkels maar ook particulieren. Ze houden van onderscheidende, eigenwijze, en verrassende wijnen, die ze bij de allerbeste importeurs vinden, maar ook zelf importeren. Ook verzorgen zij wijn & spijs evenementen rondom een bepaald thema, geven wijnproeverijen aan huis of in de tuin, en bouwen aan diverse wijn-concepten. Happy wine life.

Voor Brander Wines heb ik het logo en de visuele identiteit ontworpen. Een creatief en eigenwijs logo dat past bij hun identiteit en hun assortiment aan wijnen: Out of the box… out of the bottle! Het beeldmerk/feestmasker staat voor de eigenaren van Brander Wines, het linker rondje in Martijn (strak en zakelijk) het rechter rondje is Martine (de female touch).

Net als veel startende ondernemers hebben we eerst zelf wat geklooid, om geld te besparen. We zijn superblij dat we eindelijk het budget vrij hebben gemaakt om een kleine investering te doen. Annemiek heeft onze wensen perfect vertaald in een verrassend en creatief ontwerp. De uitstraling van onze uitingen past nu perfect bij het bedrijf dat we willen zijn.

- Martine & Martijn Brander

Blijf op de hoogte!

Meld je nu aan voor de RockSteadyCrew nieuwsbrief.