Winky helpt je gratis je huis te verkopen

Je huis verkopen zonder makelaar is niet moeilijk. Winky helpt je gratis om je huis te verkopen zodat je duizenden euro’s kunt besparen op een makelaar. In 8 stappen leidt Winky je door het hele verkoopproces.

Wie is Winky?

Winky’s echte naam is Winston, maar vrienden noemen hem al sinds zijn studententijd ‘Winky’ omdat hij knijpt met zijn linkeroog als hij lacht. Hij is sympathiek. Een vlotte vent van 34 jaar zonder blabla. Een online marketeer die in zijn vrije uurtjes websites bouwt. Winky woont samen met zijn vriendin Julia in een herenhuis in het midden van het land. Hij draagt een twee-dagen-baardje, basic shirt, skinny jeans en kekke sneakers. Winky is die aardige buurman die je helpt de band van je fiets te plakken en op je kat past als je drie weken naar Vietnam gaat.

Je kan altijd op hem rekenen!

Voor Winky.nl heb ik het logo en de visuele identiteit ontwikkeld. Winky heeft niet alleen een gezicht, maar ook een verhaal gekregen. De website is ontworpen en gebouwd door LimeSquare.

RockSteadyCrew heeft voor Winky de huisstijl ontwikkeld. Na het schetsen van ons idee is Annemiek met de uitwerking begonnen van zowel logo, personage van Winky als de overige huisstijl-elementen. Het resultaat heeft al onze verwachtingen overtroffen. De spijker op z’n kop en als bonus kregen wij er nog een stukje story-telling bij! RockSteadyCrew maakt verschil maken mogelijk!

- Bas van Eldijk

Blijf op de hoogte!

Meld je nu aan voor de RockSteadyCrew nieuwsbrief.